9 reaktioner till “Allt för följarna ”

 1. Herre vad snygg du var efter att fött barn! På mig sprack vartenda litet blodkärl i hela ansiktet, inget filter i världen hjälpte. Duschade och tänkte på den som tipsat om att packa duschkräm med god doft i BB-väskan. Som att det skulle hjälpa! Skämdes inte eller så var mest förbluffad över hur ful jag var.

  1. Hemorrojderna syns tack och lov inte på bilden! Och att Arve är röd som en kräfta kanske hjälper mig lite i jämförelse? Men tack, kände mig oväntat snygg faktiskt, efter den himla pärsen det ändå är.

  2. Och ja, god doft? Ville dessutom inte lukta någonting för att inte bebisen skulle behöva komma från livmoder till kyla + parfymerad hud, typ. Fånigt eventuellt men…

  1. Ja, känner mig nöjd med två barn men att aldrig mer ha ett sånt där som blickar upp mot en som om man är det viktigaste som finns och sen när blicken blir sådär vis hos nyfödda. Ja jädrar.

 2. Haha fast, ni kräktes inte ner er själva och håret under förlossningarna eller? 😉 Och att de sedan la den stackars nyfödda bebisen på bröstet där jag tio minuter tidigare hade kräkts.
  🙁 Buuhu. Var rätt nöjd ändå att jag hade med mig schampo och balsam, som inte fanns på bb.
  Alltså, menar bara att för somliga kan det ändå vara bra. 😉 kram

  1. Alltså, ville ju hemskt gärna TVÄTTA mig! Menade bara att tvålens doft varken gjorde till eller från – någon fräsch och ljuv känsla kunde ändå inte förnimmas…

   1. Haha nej jag fattade. Bara mindes det hemska med kräk överallt och en stackars nyfödd bebis i det. Menade inte så – sorry om det lät som ett påhopp.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.