Amason på Bysistorget

I fredags var jag ledig. I alla fall ganska. Jag gick en kort promenad på morgonen, innan Martin hunnit till jobbet.

Sen kollade barnen på tv medan jag hade ett två timmar långt möte över skype.

Rostade limpa med surdeg och vallmofrön till frukost och åt med leverpastej och paprika och västerbottenost. Drack två glas kall oboy. Läste DN.

Jag och barnen spelade Pettson & Findus uppfinningsspel (vi har gjort om reglerna lite) och bakade tillsammans. Städade lite.

Sen tvättade jag håret och klädde mig i annat än mysbyxor. Körde dock såklart med badtofflor, min favoritsko.

Jag och barnen åkte till söder och mötte upp Martin. Vi såg Amason som släppte nytt album (länk till spotify) och som spelade några låtar vid Kaffebar på Bysistorget/Hornsgatan. Superfint var det.

Sen åkte vi hem och jag gick den vanliga rundan och pratade med en kompis i telefon. Lade barnen, såg de sista avsnitten Stranger Things.

Slut på fredag.

7 reaktioner till “Amason på Bysistorget”

  1. Åh, så nyfiken på din kimono på bild ett och jeansen på bild 2? Så fina och klädsamma på dig (och kanske på mig, hehe)!0

    1. Men tack! Blå kimono heter Cherry tror jag och är från Rodebjer. De blå jeansen är modell Ace från Weekday. De svarta är också ursköna och heter Veer tror jag.

          1. Japp! Jag förtydligade mig lite när jag insåg att jag jade läst två inlägg som ett men då hade du redan svarat. Men jag fick svar på allt jag undrade, tack!

    2. Ok, det var två olika inlägg bilderna låg i. Men jag tror du förstår vilka jag menar ändå. Med vänlig hälsning, slut i kupan -81

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.