Årets Selma, rundpingis och tippen

I fredags hade vi (jobbet) after work tillsammans med Jubel, Alla våra ligg, Linda Sundblad och Moa Lignell. Det var så lyckat!

Senare samma kväll spelade jag jättemycket pingis, gick på nån rockbar och avslutade med flera timmars dans Under Bron. Alltså Ladies love hiphop, vilka stjärnor. De spelade bra musik.

I lördags fyllde Arve sex år. Vi firade med sång och tre paket. Ett Lego, en förpackning pokemonkort och nya skor att ha under våren.

Ni vet det där organiserandet jag gnällt över. Jag gjorde i alla fall klart det sista i Junis rum medan Martin och barnen var på Exploria (gigantiskt lekland). /stolt

Gjorde också en tårta med det godaste Arve vet. Kladdkaka, chokladbollar, kexchoklad och hallonbåtar. Det här är min good enough-nivå när det gäller pynt.

I söndags hade Juni sin första tävling i cheerleading. Sen gick jag och mamma på Årets Selma, fast först åt vi på Indio. Så mysig dag

Ikväll hade podden Momsplaining livepodd i samarbete med mitt jobb. Jag är sjukt nöjd med kvällen, så otroligt härliga personer jag får jobba med. Tack för det.

Jag hade tänkt skriva längre men ögonen faller ihop. Kort sagt är jag i alla fall väldigt nöjd med vad vi åstadkommit i hemmet den senaste veckan. Men mest är jag OTROLIGT glad för att så många valt att swisha en gåva till kampen mot könsstympning och att så många valde att bli månadsgivare ikväll.

Känner så mycket värme mot människor, vad fina ni är!

Ok hörs imorgon kanske!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.