Att prata om annat

Hej, det är stoppa-huvudet-i-sanden-bloggen här, men å andra sidan: det är knappast denna adress man går till för att få uppdateringar om viruset? Alltså tänker jag fortsätta med diverse ytligheter och dylikt.

Idag fyller jag alltså 40 och skäms just nu lite för att jag lade ut inte mindre än TRE bilder på mig själv i ett inlägg på Facebook. Har tagit bort inställningen där folk ser när man fyller år men ville ju ändå ha grattis så därav själva inlägget. Plus hade några nya bilder på mig själv som Severus tagit. Fick jättemånga snälla grattis men alltså bilderna, vet ej om det är ok eller om jag framstår som ego/självgod eller det kanske jag ändå gjorde redan innan. Usch.

Tillbaka till dagen. Jag blev firad på sängen (så mysigt när jag hörde Martin väcka barnen och de smög runt innan de kom och sjöng) och fick solglasögon och snygga tofflor typ birkenstock med platå och ca tusen gnisslande tulpaner och så har jag ju en resa med Martin innestående. När jag lämnat barnen tog jag en promenad och var med på nåt zoom-möte om insamling. Sen ringde en säljare mitt i. Gick åtta kilometer i snålblåst och när jag kom hem lade jag mig här:

Och hade hemmakontor samt vilade.

Nu har jag precis ätit lunch. Alltså det var så gott, men det ser ni väl. Tryffel, olika ostar, senapsstekt kött. Vet ingen bättre hamburgare än Bun Meat Bun.

100% paltkoma nu. Ska utnyttja flextid till att lägga mig under filten och se ett avsnitt Better Things. Sen hämta barnen, duscha och måla naglarna. Byta till klänning fast vi är hemma, får ju ändå skärpa mig lite.

Jag har förresten beställt denna salt karamell-tårta som Martin ska plocka upp. Är proppmätt men ser ändå fram emot den ikväll.

11 reaktioner till “Att prata om annat”

  1. Grattis på födelsedagen! Jag tycker det är så skönt att läsa sådant såhär. Mina favoritbloggar läser jag ju för att få något annat att fokusera på en stund. Det där andra läser jag ju om i andra kanaler!!! Fortsätt precis som du gör. ♥️

  2. Grattis!! Jag gjorde precis samma som du på Facebook, har tagit bort födelsedagsinställning men slog på stora trumman om min 40-årsdag. Rimligt tycker jag! Du tar igen firandet framöver!

  3. Jag tyckte det var fint med bilderna!
    Du måste berätta mer om tårtan 😀

    Och grattis igen HannamedLennox

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.