Bara för att man har rätt till något behöver man inte göra det

Jag hamnade nyss ”fel i trafiken” pga en bil som blinkade ut ur rondellen men sen fortsatte köra. Jag, som hade börjat köra, tvingade en eller kanske två andra bilar att bromsa in för att släppa mig emellan och båda gjorde det utan att tuta!

Blev så tacksam. Jag avskyr när nån tutar på mig i trafiken, har seriöst stannat vid ett rödljus som blivit grönt, gått ut och frågat gubben i bilen bakom vad som hänt eftersom han tutade. Ja jag fattar att det kan vara en potentiellt farlig situation men jag brann av. Han tyckte att jag kört lite för långsamt när det blev grönt. Jag som kör så aggressivt och har dragläge långt innan. Nåväl.

Gårdagens icke-tutande fick mig i alla fall att tänka nån lång association om att man inte behöver göra allt man har RÄTT till. Ibland kan man låta något passera för att vara medmänsklig. Inte bli så arg på människor runt omkring.

Djupt va.

Ja ja annars är det en torsdag mitt i livet så att säga.

Igår gjorde jag fish tacos på nån stekt krispigt panerad fryst fisk och det var oväntat gott. Med en enkel cole slaw, färsk mango och avokado till.

Och så fnissade jag mycket åt denna.

4 reaktioner till “Bara för att man har rätt till något behöver man inte göra det”

  1. Haha. Blev påmind nu om när jag övningskörde med min pappa och jag fick motorstopp vid en (inte alls hårt trafikerad) rondell och personen i bilen bakom började tuta. Min pappa gick ut ur bilen och sa väl typ ”ser du inte övningskör-skylten”. Skämdes pga va typ 17. Men blev också glad pga pappa <3.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.