Behöver en vilodag efter helgen?

I fredags var jag ute och åt med mina föräldrar och syrran och sen på Sven-Ingvars på Rival. (#TeamVärmland) Tyckte Oscar gjorde det så himla bra! Det var en mysig kväll.

I lördags hade Juni cheerleading på förmiddagen. Sen åkte hela familjen till stan och åt lunch med mina föräldrar och Sara&Johan. Och sen gick vi på stan i timmar. Det var längesen jag strosade i city, vi hade inga tider att passa och det var mysigt att umgås med mina föräldrar, Barnen fick köra Briotåg på NK i en evighet och äta korv med bröd till mellis. Vi köpte marsipanägg och avslutade med ett glas på Rival, innan det var dags att åka hem. Jag somnade strax efter ungarna, definitivt före kl 21.

Idag var det först sjuårskalas. Sen hade Juni uppvisning med cheerleadingen och jag fick gåshud och lite tårar i ögonen. Först åt att Juni kämpade på så bra fast hon inte lärt sig hjula än, att hon vågade uppträda för en stor publik och var duktig som topp, eller vad det kallas. Men mest pga alla småtjejer som litar 100% på varandra och är så starka och modiga. Arve satt och tittade på i 3,5 timme utan att klaga. När de värmde upp fick han spela på plattan, men sen var han med och hejade. Och efteråt sprang han fram till Juni, kramade henne och ropade ”du ska alltid vara min syster!” Så stolt var han.

Min unge uppe till höger.

Och ett gäng något äldre tjejer.

Överst på min att göra-lista inför kommande vecka står att kolla om jag behöver internationella körkort för att köra hyrbil i Sydafrika. Veckan kommer gå snabbt och det är mycket jag ska fixa innan resan på lördag. Bäst att duna in nu.

Zzzzz.

5 reaktioner till “Behöver en vilodag efter helgen?”

  1. Funkar med svenskt körkort när du hyr bil i Sydafrika. Gjorde det själv häromveckan.

  2. Åh det är så fint att se sitt barn kämpa så, blir typ tårögd bara av att läsa om ditt!
    Min dotter (samma ålder som Juni) vill också börja i cheerleading, får man fråga dej om hur du uppfattat sporten? Förstår att det säkert är olika kultur i olika föreningar men man har ju lite förutfattade meningar (kanske kommer från high-school-filmer) om att det är mycket kroppsideal och tävling, och jag vill gärna hitta en sport med lagkänsla, tjejer som samarbetar och stöttar varandra. Girl power! Hur är det inom cheerleadingen i Sverige?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.