Bistånd och linneskjorta

Nu har det äntligen blivit lite varmt ute. Eller det ska tydligen bli svalare och regnigt i slutet av veckan, men idag var det i alla fall som sommar. Jag tog en tunn linneskjorta och började dagen med biståndsseminarium: ”Är kvinnor bättre på att rädda liv?” Det var svinintressant.

Titt va somrig!

Sen var det ”Världens mat” på förskolan, där alla föräldrar tar med något från sitt hemland. Blev mätt om man säger så.

Martin och Arve gick på fotbollsträning och jag hjälpte Juni att städa sitt rum samt färgade håret. När barnen somnat gick jag en kvällspromenad.

Sen såg vi den nya säsongen av Den som dräper. Typisk deckare och mysigt med danska.

Det var den dagen. Godnatt.

2 reaktioner till “Bistånd och linneskjorta”

  1. Aaah jag är så IMPONERAD av hur du hinner, orkar och LYCKAS fylla dina dagar med så sjukt MYCKET. Det där lät som en vecka för mig (en bra vecka), aktivitetsmässigt. Och är så avis på att du/ni hinner lägga barn, ta en kvällspromenad OCH (!) se serie ihop. Himla superfamilj! Själv stapplade jag upp efter lång läggning vid tio och försökte jobba 1,5 timme men fastnade i bloggar eller sociala medier, typ.

    1. Så ser de flesta kvällar ut här också. Ovanligt snabb läggning igår. Var dock uppe alldeles för sent, borde ha lagt mig efter promenaden men ville hinna umgås lite med Martin. Är dock död idag…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.