Blev så glad nu!

Men tack till er som skrev att min blogg är en av era favoriter i Jennys enkät! Fick tårar i ögonen för jag blev så glad. Det kanske låter överdrivet med glädjegråt men jag är just nu lite skör. Detta pga kombinationen:

1. Jag har fortsatt att sova dåligt sen den där natten jag skrev om. Jättedåligt faktiskt.

2. Jag har precis kommit ur en ovanligt känslosam PMS som varade fram till igår.

3. Det var känslosamt och sentimentalt de sista två dagarna i sommarstugan. Förmodligen i kombination med 1 och 2. Men också för att vi haft det så fint där, hela familjen. Under sommaren blev det så tydligt att barnen blivit större, att de fixar mycket på egen hand, att de är mer måna om att vi ska ha det bra ihop. Och jag och Martin mådde väldigt bra av att lämna vardagen.

Att packa ihop och åka från Glava kändes tyvärr som slutet på sommaren, fast det är en vecka kvar innan barnen börjar förskola och skola och ytterligare en vecka innan jag ska till kontoret (även om jag ska jobba hemifrån nästa vecka).

Jag har redan hetsat upp mig i irritation över att Martin förmodligen inte har fixat/plockat när han varit hemma själv några dagar (det var 30 grader varmt i lägenheten så förståeligt men jag hade ändå passat på att göra det) och tycker det känns så trist att snart vara tillbaka i den där vardagen av plock och logistik och att lämna barn som helst vill skrota runt i lugn och ro osv.

Slut på lista.

Hur som helst. När jag kom till mina föräldrars hus och hade packat upp och duschat (att tvätta håret i sjön i all ära, men i varmvatten med inpackning var ändå ett lyft efter tre veckor) kändes allt ganska bra igen. Här är så fint med trädgård och var sak på sin plats och DN i brevlådan på morgonen. Mamma och pappa är kvar i stugan så jag och barnen reder oss själva. Det är också ganska skönt.

Idag åkte vi till Marie och Hasses torp. Marie hade precis bakat kanelbullar och lagt i en kökshandduk och bara tagit direkt till stranden. Vi var nästan själva vid sjön det fläktade skönt trots värmen.

Senare fick vi middag på deras stora trädäck och Marie övertalade mig att testa en jumpsuit som jag tyckte så mycket om att jag fick behålla den.

Marie driver förresten @Stilkontot_ på instagram. Men det följer ni väl redan.

Nej nu får jag sluta helt abrupt här för klockan är alldeles för mycket och i natt är nog natten jag ska sova bra igen. Imorgon kommer Martin hit och det blir mysigt!

Hej så länge.

2 reaktioner till “Blev så glad nu!”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.