Dagens Timehop

Jag tycker att Timehop är en rolig app. I alla fall för en med dåligt minne. 

Det här är dagens skörd:

Ett år sen på väg till jobbet. Höstluft och räddare av dålig hårdag. 

 

Två år sen. Gravid med Arve, på Kilene med familjen.   

Fyra år sen. På Sliperiet i Borgvik (konsthus och restaurang) med bebis-Juni     
Det här är min mest älskade bild på mig själv. Sex år sen nu och ganska långt ifrån dagens utseende, jackan på bilden har jag köpt på H&Ms barnavdelning och jag var sånt ess på att sätta fast lösögonfransar på nolltid. På bilden spelade jag skivor för första gången, hade egen klubb på Båten. Jag var sjukt nervös och glad och det kom supermycket folk. Jacob fotade. Jag och M var nykära. 

 

Sju år sen. Här i badrummet i lägenheten jag delade med en dåvarande pojkvän. Jag var ute kanske tre kvällar i veckan under den här perioden och var nog en av Karlstads bästa klubb- och konsertbesökare. Är väl på väg till Koriander här. 
   
Samma dag, fast tidigare. På Arvikamarten med min lillebror Erik. Minns verkligen den här dagen, hur fort går tiden egentligen? Iiiiii! 

 

8 reaktioner till “Dagens Timehop”

  1. Jättefina bilder!!! (själv får jag bara ångest av Timehop och Facebooks ”Den här dagen” pga gått igenom skilsmässa och ytterligare en separation inom loppet av 3 år – hu)

  2. Haha – åh, kommer ihåg din Korianderperiod. Satt här i Sthlm och avundades ditt liv i Karlstad. Och nu bor du här.

    Livet.

  3. Sista bilden där fick mig att tänka på när du var hemma hos oss en gång (när vi bodde i Haga) för du skulle börja blogga på VF, det måste varit vid den tiden, då hade du den där väskan och jag tyckte den var så himla himla fin…:)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.