Dan före Kristi him

Idag följde jag med Juni till skolan på förmiddagen. Det var fint. Vid lunch fick jag dock gå för jag och Arve behövde fixa nya pass.

Senast vi reste utomlands för 1,5 år sen fick vi en del sura kommentarer om att han behövde ett nytt. Nä men han är sig väl lik? Lol.

Sen åt vi lunch med syrran som bjöd på croque monsieur.

Hämtade Juni och kom hem samtidigt som Martin, vid 14. Jag gjorde nån guidad meditation och sov middag en halvtimme. Sen gick jag på en promenad i en och en halv timme. Perfekt behandling mot pms.

Åkte med Arve på fotbollsträning. Martin skulle på middag med vänner och eftersom det är långhelg fick barnen lägga sig och se på tv istället för att lyssna på typ Kaninen som ville somna.

Själv hällde jag upp ett glas pinot gris och gjorde bruschetta, skar upp lite skotsk cheddar och hittade några överblivna parmesanchips.

Satte på Wine country och nu tänker jag njuta av detta.

2 reaktioner till “Dan före Kristi him”

  1. Så mycket fantastiskt i detta inlägg! Siestan, promenaden, MATEN!
    Mina barn fick också kolla tv sent – båda somnade. Så skönt! Jag bar in dem till sängarna trots lite för tungt för de var så gulliga när de sov!

    1. Barn som sover! Tröttnar man nånsin? Tänker mig att man känner naaaaw när ens trettiosjuåriga barn sover och går efter en filt.

      Ja, den dan var jag värd ❤️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.