Drömmen om skrubb

Varning för ofräscht inlägg.

Jag tänker mycket på det där koreanska spat i Los Angeles. När jag blev skrubbad över hela kroppen så det lossnade liksom små rullar av död hud. Det kändes som om jag blev riktigt ren för första gången i livet, och då är jag ändå ganska bra på peeling och skrubbhandske.

Det finns inget liknande ställe i Stockholm väl? Fattar att man kan boka in sig på nån helkroppspeeling, men jag vill åt det där rejäla rivet.

Jaja. I övrigt tycker jag att värmen är härlig, även om jag inte har varit ute så mycket. Jag har mest jobbat och sådär, och efter jobbet tycker jag det är skönt att bara vara hemma. Barnen är slitna om kvällarna. Är väl blekast i stan, men det gör inget.

Jag hade bil till jobbet idag eftersom jag skulle lämna flera stora kassar till second hand och transportera en kartong böcker och förutom trafiken på hemvägen kändes det som om jag var på semester. Cyklister i bar överkropp, folk som låg och solade. Det är fin stämning i stan nu.

Igår, efter jobbet, träffade jag Karolina på söder. Vi åt middag på Indio Kitchen, deras små munsbitar sotad lax med manchego och ingefära är enormt goda. Ett glas vin på Babylon innan vi åkte åt olika håll. Så glad över vår vänskap, alltid full av tankar när vi setts.

Ett extra plus för att hon hjälpte mig slå in paketen till förskolepedagogerna. Köpte fint flingsalt och chili på Cajsa Warg och de har en föredömlig disk med gratis cellofanpåsar och sånt. Men jag saknar helt sinne för att få det snyggt.

I morse var det frukost och sommaravslutning på Arves avdelning. Imorgon börjar månaden juni. Ett osammanhängande inlägg blev detta, men nu ska jag sova.

5 reaktioner till “Drömmen om skrubb”

  1. Anders masserade mig en gång och hade bara lite (eller exakt rätt mängd) hudkräm på fingrarna så att han fick loss såna där hudkorvar. Jäklar i mig vad han rullade av mig död hud alltså! Så äckligt men samtidigt så gött. Mitt tips är väl Anders då antar jag.

  2. Hamambehandling funkar likadant, finns på Sturebadet Marina Tower. Dyrt men väldigt värt pengarna.

  3. Köp en kese! Det är en turkisk badhandduk som sparkar rumpa med viken skrubhandske som helst. Huden korvar sig. Duscha, skrubba, använd duschcreme efter det. Köp på nätet eller beställt från en kompis som är i Turkiet eller Mellanöstern.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.