Du är här och kom hit som en vandrare (närå)

När jag skrev den där listan häromdagen (som Peppe också svarat på, så mysiga hennes svar var tyckte jag) skrev jag att jag ville vandra.

Men att vandra BEHÖVER väl inte vara norra Sverige, Fjällräven och kåsa (även om det såklart är härligt) utan kan även enligt Wikipedia även vara ”en kortare utflykt i okomplicerad terräng”. Det tog jag fasta på idag.

När Jessica skulle köra hem till Karlstad igen åkte jag med henne till Älvsjö. Därifrån gick jag genom fina Örby mot Högdalen och gick in vid Kulturhuset Cyklopen.

Därifrån gick jag mot Snösätra för att kolla på Wall of Fame. Så fint det är där, måste ta med barnen dit nån dag och fika, få en guidad tur bland alla målningar.

Därefter gick jag via Högmora där de tydligen bygger URFINA hus, googlade fram att det är brf Skogsgläntan.

Lånade bild från Derome.

Sen vidare mot Farstanäset och Norråvägen ut mot Ågestabron. Längs strandpromenaden vid Farsta strand och förbi Plantagen hemåt.

15,66 kilometer och genom nya områden, det får ändå räknas som en premiärvandring?

Det var en bra vandring, jag slapp snår eller smala stigar med högt gräs och buskar. Är inte RÄDD för insekter men de besvärar mig liksom, avskyr fästingar och surr runt huvudet. Här slapp jag allt sånt men fick ändå se mycket fint. En del skog, mycket sjö, olika kolonilotter och snygg graffiti.

Denna vandring får 9 av 10 poäng.

4 reaktioner till “Du är här och kom hit som en vandrare (närå)”

  1. Kan du berätta om din lunchträning? Jag vill börja men vet inte riktigt hur det ska planeras in – duschar eller snabbtvätt? Hur lång tid tar allt? Var? Vad för träning? 🙂🙂 många frågor här 🙂

  2. Det är ju också vandring! Över 15 km dessutom, verkligen inte illa! Är lite splittrad själv, skulle vilja se norra Sverige, samtidigt som jag vill kunna fika någonstans (och inte behöva gå 40 km för det) då och då.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.