En glad fredag

Mellan onsdag och torsdag var jag i Göteborg med Forum Novare (som är det där ledarskapsprogrammet jag går). Det var väldigt intressant, vi besökte Mölnlycke och SKF. Det är alltid ett väldigt intensivt program och jag kom hem sent igår kväll så nu känns det extra härligt med fredag.

Fin middag på kvällen.

Imorgon ska jag och Martin på fyrtioårsfest, det ska bli så roligt. Men ikväll blir det På spåret och tidigt i säng, vaknade med en smula ont i halsen.

– – –

Och vips var det lördag och februari innan jag ens lyckats avsluta och publicera detta inlägg.

Eftersom vi inte kom hem från semestern förrän 11 januari och jag därefter blev sjuk i åtta dagar känns det som om januari var hälften så lång som vanligt men det är ändå härligt med februari. Ljuset!

Idag är det alltså lördag och jag ska först och främst tänka ut vad jag ska ha på mig ikväll. Jag hade tänkt en beige ”vegansk skinnbralla” men det kändes inte helt hundra när jag provade igår. Skulle egentligen vilja ha ett par jeans från Weekday som är typ som korta jeansshorts med chaps, men tror inte jag vågar. Får väl gå och lämna tillbaks dem helt enkelt.

– – –

Vi har haft löss också. Eller i alla fall en person i familjen. På hennes skola fick mer än 30 barn hämtas med löss i onsdags.

Jag var som sagt i Göteborg då, men Martin hämtade hem två tjejer, behandlade och kammade och jag köpte en nitfree (det är tydligen luskammens rolls royce) och kammade mig själv både i torsdags och igår. Hittade inget förutom tusen damm och smuts efter torrschampo och sånt. Ska förstås fortsätta kamma oss hysteriskt ett par veckor.

– – –

Hoppas ni har en fin lördag! Vi har förresten en ekorre som granne.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.