En vecka i stugan

Nu har vi varit här en hel vecka. Arve har tappat sin första tand, Juni har lärt sig simma (eller upptäckt att hon kan simma kanske man ska säga, hon har inte testat sen simskolan vid påsk) i kompisars pool och vi har grillat och haft det fint i det [😫växlande vädret😩].

Ingen av oss har badat i Glafsfjorden än, det har känts för kallt. Men en dag åkte jag och barnen till simhallen i Arvika. Arve åkte vattenrutschbanan mer än fyrtio gånger och Juni hoppade från trean med armpuffar på. Det ösregnade utanför.

Igår var det i alla fall varmt och fint och vi åkte till Sågudden och åt lunch och lät barnen leka. Senare fick de bada i Arnemars pool.

Idag hittade jag förresten nåt luddigt på duschdraperiet vid uteduschen (där jag tagit en iskall dusch varje dag, till och med tvättat håret). Luddet innehöll ca 50-100?? spindelbebisar. Mysigt! Ja ja här är man ett med naturen. Sett en älg som sprang precis framför bilen och det bor en hare nära stugan.

Nu tror jag i alla fall äntligen att vattnet blivit tillräckligt varmt för att jag ska våga ta mig ett dopp. Imorgon kanske.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.