Ett otroligt påsklov i Branäs

Förlåt för att jag ställde en fråga i bloggen utan att besvara era fina kommentarer! Jag gör det snart men det har varit ”lite mycket”.

Jaja. Prio den senaste veckan har i alla fall varit följande:

1. Att vara en bra och närvarande mamma mellan jobbresorna. Låta bli telefonen när barnen är med.

2. Att blogga om vistelsen i Branäs som var HELT otroligt fin (läs mer på Branäsbloggen, är sån självutnämnd ambassadör för Branäs och Kungsberget nu!) när barnen somnat.

3. Att jobba undan en del inför kampanjer och kommande resa utan att barnen skulle behöva märka av det.

Nåväl, det gick bra. Jag känner mig i fas med jobbet och att blogga om Branäs gjorde inte precis ont pga UNDERBART ställe, men det blev inte så mycket tid över för denna lilla blogg.

Jag har förresten fyllt 38 år också!

Ok nu några rader och många bilder om skidsemestern:

Att bo i Ski Lodge mitt i backen (lakan, handdukar, slutstädning ingick, vi köpte till frukost – så lyxigt) och åka skidor i strålande solsken var verkligen som balsam för själen.

Ja, ni ser själva, bilderna nedan ljuger ej.

Extremt barnvänligt var det dessutom, supergulliga liftvärdar överallt, gratis varm saft i backarna, lekrum i alla restauranger, barnpassning som barnen själva önskade att få vara med på, slalomtävling där alla var vinnare och ett tiotal andra aktiviteter.

På bilden nedan är barnen i lekrum/barnpassning en timme och jag och Martin åker själva. Sån lyx!

Anläggningen har blivit enorm i jämförelse med när jag var där senast, jag hann inte ens prova alla nedfarter (och då räknar jag inte ens de svarta pga feg) och det är så smidigt med gondolen till toppen.

Här bodde vi:

Glad tjej som gick i skidskola med sex andra mammor. Det var sån bra investering, värt varje öre att bara fokusera på sig själv och sin skidåkning 1,5 timme om dagen.

Ja ja barnen gnällde väl ibland också, men mest var det faktiskt solsken inne och ute.

Jag var bara hemma en natt mellan Sydafrika-Karlstad-Branäs. Och sen kom vi hem igen igår och tvättade ca sex maskiner. Imorgon åker jag till Tanzania. Mina föräldrar ska vara barnvakt en av nätterna jag är borta så nu ska jag återgå till hysteriskt städande, packande, letande efter adapter osv.

Glad helg alla fina!

2 reaktioner till “Ett otroligt påsklov i Branäs”

  1. Haha, förlåt att jag skrattar men ”anläggningen var enorm” är kanske liiite kryddat? 😂 I övrigt håller jag med dig om dina omdömen, branäs är toppen för en barnfamilj!

    1. Åh herregud, lyckades dessutom avpublicera inlägget när jag försökte uppdatera med Addis flygplats värdelösa wifi. Jag menade i jämförelse med när jag var där senast, inte i jämförelse med typ… alperna hehe. Men det var seriöst så att jag hade svår att hitta till området där jag hade samling för skidskolan eftersom det var en helt annan del av berget. Tack för snällt skratt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.