Förlåt för jinx

9 januari hade jag enorma förväntningar på detta år.

Jag har gått från att ha hundra roliga planer inför 2020 till att mer vara glad att leva. Jag har blivit nån carpe diem-person tror jag. Går och lägger mig om kvällarna och känner mig tacksam för att jag inte har ont någonstans, är stressad eller har ångest. Såg att en superhälsosam ung personlig tränare drabbats av en obotlig cancer (elin.kjos på instagram) Tänker seriöst att varje dag är en gåva. Orkar inte känna mig besviken över inställda fester och festivaler och resor. Nu har vi fint väder med 25 grader och sol och jag ska göra mitt fyrtionde år så golden det bara går.

Nu kan jag inte skriva mer för jag ska googla på en solsäng jag kan köpa och ha i trädgården (det finns en myrstack nära så jag vill gärna komma upp en bit från marken). Ja, jag gillar fortfarande att sola/åttiotalet ringde osv.

Glad lördag allihop!

3 reaktioner till “Förlåt för jinx”

  1. Precis så. Sen såg jag en bild från när vi var i Italien för några år sen. Och fick både längtan och vemod till resande. Vem vet när det känns tryggt att resa. Extra viktigt att borra ner fötterna i nuet och den här tacksamheten. Sol på benen och gott att äta, barnen som är nöjda. Som du skrev! Heja den känslan!

  2. Ja men verkligen!! Tänker också så. Hur tråkigt det än är med ändrade semesterplaner etc, är man frisk, har kvar sitt jobb och sin bostad är det bara att vara tacksam. Fast ledsen blir jag så och då, när jag tänker på att barnens morföräldrar inte kommer att träffa mina barn i år pga att vi inte är välkomna i Nederländerna 😔

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.