Fredagslistan

1. Tre guilty pleasures?

Det blir väl nåt som är cancelled antar jag, enda pleasures jag skäms för. R Kelly typ?

2. När grät du senast och varför?

Det var nära ögat häromdagen när Junis vattenflaska läckt i hennes packade ryggsäck (innehållande bland annat mattebok) under natten. Men jag skärpte till mig.

3. När kan du vara dig själv till 100 %?

När kan jag inte vara mig själv, kanske snarare frågan borde vara. Tycker jag är det för det mesta faktiskt. Borde kanske inte vara mig själv så mycket alltid.

4. Tre saker du avskyr?

1. Folk som är präktiga på ett störigt sätt, där man känner att de tycker att deras sätt är rätt och alla andra gör fel. Typ.

2. Att känna mig sur på mig själv. För att jag misslyckats med något eller varit mindre bra mamma eller sånt. Tycker ofta jag är snäll och förlåtande mot mig själv men det kräver också energi att orka vara det på nåt sätt. När jag är trött blir jag oftare besviken på när jag inte lyckas leverera fullt ut.

3. Caféer på badhus. Sitta där på nån blöt stol i badkläder och nån har tappat matrester som blandas med hår och plåster och gud vet vad på golvet. En gång trampade jag på en bit varmkorv. Dog nästan av äckel.

5. Hur var du i skolan?

Omotiverad. Störig. Rolig. Bra på svenska och matte.

6. Vad blir du stressad av?

Alla oväntade saker som händer på morgnarna, när jag känner av krav jag har svårt att mäkta med eller när jag sätter mig själv i stressade situationer pga vill räcka till på alla plan.

7. Hur tror du att andra uppfattar dig?

Tar mycket plats. Over sharing. Sprallig. Bestämd?

8. Hur uppfattar du dig själv?

Bra på att vara tacksam för det jag har och försöka hitta lösningar på sånt jag kan påverka. Försöker alltid hitta något positivt så jag kan känna mig på bra humör. Avskyr verkligen att känna mig sur eller ledsen. Det gör väl alla men jag kan typ knappt acceptera de känslorna.

9. En situation som du tycker är jobbig/pinsam?

Att jag har ganska kort minne och är typ ansiktsblind ställer till det ibland.

10. Tre otippade saker om dig själv?

Jag äter i princip aldrig frukt. Önskar att jag var en bananätare, det är ett perfekt mellis ju. Var det ens otippat inte vet jag.

Jag har alltid tyckt mycket om min kropp och känt mig fin inför mig själv, liksom.

En gång för kanske femton år sen hörde nån från Lyxfällan av sig och frågade om jag var intresserad av att delta. Jag hade skrivit nåt på bloggen om att jag hade dålig ekonomi för stunden lol.

Ja men det är såklart så de behöver göra för att få in folk men kände mig ändå lite kränkt. Ogillar för övrigt tv-program som går ut på att förfasa sig över folk som är tjocka, oekonomiska, slarviga osv. Att man liksom mår bra av att känna sig bättre än den stollen på tv liksom? Nä usch.

11. När känner du dig som vackrast?

Efter två glas vin.

12. Något du funderar mycket över?

Orkar ärligt talat inte fundera så mycket just nu så jag är ovanligt här och nu för tillfället. I nuet.

Listan kommer härifrån och jag började fylla i den för tre veckor sen men kom inte till skott så att säga.

7 reaktioner till “Fredagslistan”

  1. Tycker du verkar va en sån underbar person! Men att inte äta frukt?! Äter femtio satsumas per dag i säsong.

    Älskar lorentz o r.kellys musik men skäms alltid lite på tunnelbanan om nån ska se min skärm (som att nån skulle bry sig !)

  2. Älskar att du säger att du tycker om din kropp och alltid känt dig fin inför dig själv. Tycker att du har en grym stil och det syns att du är bekväm, en bra förebild helt enkelt 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.