Gråter nu!

Alltså strunt i den där dumma nageln: idag fyller jag 39 och för första gången sen jag fick barn blev jag väckt med sång.

Arve smög upp, väckte Juni och Martin (istället för mig, som han brukar) och sen fick jag sång, paket och fina teckningar på sängen. Och ett jättefint kort från mamma som kommer och firar (tillsammans med pappa) på lördag.

Plus en present från Joséphine (min brors sambo) som fyllt massor av småflaskor med olika dofter jag kan prova, eftersom jag tidigare i veckan sa att jag vill ha en ny doft. Så pilligt att göra lapparna och allt!

Martin hade bokat Chef’s Table på Agrikultur för längesen men eftersom mina föräldrar kommer på lördag och bara hinner stanna en natt så vill jag fira med dem. Hoppas få en rain check på restaurangbesöket.

Sen bakade jag två kladdkakor. Fick slut på socker men grannen Lena lånade ut. Gräddade kakorna under tiden jag lämnade barnen, sånt risky business. Men jag hann hem med en minut till godo.

Hur tar man med två knallvarma formar? Så här tydligen.

När jag kom till jobbet blev jag helt firad. Hur kan man ens ha så gulliga arbetskompisar??? Blev så otroligt glad för detta och sms och hälsningar att jag känner mig helt omgiven av värme idag.

Detta är alltså ej den platta kladdkakan utan en tårtbit som Lasse köpt på morgonen. Otroligt arbetsplats detta!

2 reaktioner till “Gråter nu!”

  1. Men grattis!! Låter ju fantastiskt härligt med en massa firande 🙂

    Min känsla är att sånt minskar ju äldre man blir? Beror ju också på vilka man har runt sig och ”firar-kulturen”.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.