Hallå hallå hallå Västindien

= min vanligaste låt att ha på hjärnan.

Tack för superfina kommentarer. Så skönt att ej vara ensam om olika känslor.

Jag tänker att om vi gör en aktivitet om dagen i väntan på badväder, så kommer åtminstone varje semesterdag att ha haft nån slags innehåll.

Igår var det fredag och jag och barnen åkte till stan medan Martin körde till Dala kyrkby för att stötta en av sina artister som hade turnépremiär.

Vi gick på bibblan och det gjorde mig glad. Stadsbiblioteket i Karlstad var en viktig del av min uppväxt, jag var sån bokmal. Bland det bästa jag visste var när nån kompis åt middag så jag blev ensam på hennes rum och kunde läsa hennes böcker.

Barnen lånade massor av sommarläsning, själv läser jag ändå bara i bokappen i telefonen nu för tiden. Men fint var det, bibliotekarierna hade skyltat så bra med sommartips.

Sen gick vi till Värmlands museum som byggts om. Det är en väldigt vacker lokal och helt ok utställningar, barnen lekte länge i ett stort och fint rum som tillägnats Inger och Lasse Sandbergs sagor.

Det var en mysig dag, barnen glada. Vi tog bussen hem och pappa hade lagat en orientalisk gryta av nåt slag, jättegod.

En parentes: Förlåt för deppiga bloggen men jag kollade precis vädret och vad snabbt det blir mörkare nu? Inte för att det gör så mycket att det mörknar vid 22, och jag älskar augusti och hösten. Men paniken att CARPA detta korta ljusa?

2 reaktioner till “Hallå hallå hallå Västindien”

  1. Kan inte sova och kom på att det var längesen jag läste din blogg. Har läst från detta inlägg fram till idag. Alltid lika hemtrevligt att komma till din blogg! Fint att läsa om er sommar och peppigt att se bilder från vår middag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.