Hänt sen sist

Det blev inte precis något bilande i Europa under sommarsemestern, som planerat innan covid. istället ett par veckor i Värmland. Det var ju otroligt väder runt midsommar så vi hann ändå bada en del innan det blev semester (dvs iskall och regnig juli). Köpte två par nya mysbyxor pga frös ihjäl annars.

Nåväl, det var ändå trevligt med semester, vilsamt. Härligt att få vara länge i sommarstugan också. Och såklart en del fina dagar.

Parentes: Igår gav jag en komplimang till en tjej med otroliga ögonbryn, hon ba ”jag skulle precis säga samma till dig!” och jag ba ”äsch mina fula ögonbryn lol” så fnissade vi och jag tog påsen med Chicken Nuggets och åkte vidare i livet.

Barnen har börjat trean och förskoleklass och verkat trivas bra.

Ikväll var jag på middag och hade min 40-årsklänning på mig. En av två 40-årsklänningar vill säga, den andra hann jag köpa innan jag fattade att min fest skulle behöva ställas in. Behöver kanske använda den snart också. Bara för att.

Jaha nu råkade jag lägga ut bilden från stories men strunt i det.

Sen har det hänt lite mer saker men det orkar jag inte gå in på nu. Vi hörs snart igen.

Godnatt!

8 reaktioner till “Hänt sen sist”

  1. Äeh vad glad jag blev nu! Har saknat din blogg så himla mkt! ❤️❤️❤️

  2. Vad roligt att du är tillbaka på bloggen!! Heja heja med vad det jobbiga nu är, och grymt snygg klänning, känns sååå du!

  3. Men HALLÅ – åh, så kul att du är tillbaka!! Grymt med två 40-årsklänningar ändå. Så fin! Fyllde 40 i förra veckan och slog till på en Marimekko som jag sett grymma Gabriella Skog ha i sitt flöde. Den är verkligen härlig och super-odiskret. Tänker att mitt 40 får vara typ lite ”här kommer jag – och tar ingen skit!!”. 🙂

  4. Jag är just nu inne på att köpa en 40-års ryggsäck 😀 Klänning vet jag faktiskt inte vad jag skulle ha haft på min inställda fest :/

  5. Härligt att du är tillbaka! Trodde knappt mina ögon när det fanns nya inlägg på bloggen. Har saknat att läsa och höra om dig och ditt liv.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.