HEJ BLOGGI!

Nu var det allt längesen. Börjar med en tillbakablick hehe.

Senast åkte vi ju till det där all inclusive-hotellet. Där var det skönt att slippa kackerlackor och det blev väldigt enkla dagar med kritvit sandstrand, pooler och massor av restauranger. Vi spelade biljard, minigolf, kort och var avslappnade. Detta mysiga också:

Sen skulle vi åka hem och då var det kaos pga åska och tyfoner i Dallas så vi fick gå ned i Houston några timmar och sen kastas mellan vindar och åska på väg till Dallas.

Första gången jag varit med om att folk börjat slå på mobilerna och skicka hejdå till sina nära. Ja ja det var säkert bara en dag på jobbet för piloten.

Vi fick i alla fall ett extra dygn i Dallas. På ett svinäckligt hotell men vi gjorde i alla fall det bästa av dagen. Checkade ut tidigt, tog en uber downtown, åt en otrolig brunch på YOLK och åkte till en galleria (when in USA…) där barnen fick gå på ett Legoland och Martin köpa nya sneakers. Ändå kul att se lite av en stad man aldrig tänkt åka till.

Så kom vi hem och jag hann jobba några dagar med en konstig känsla i kroppen, trodde jag hade magkatarr. Men så fick jag jättehög feber och insåg att det var influensa. BOM – utslagen i en vecka.

Nu är jag tillbaka igen och jobbade i fredags. På lunchen köpte jag denna klänning på second hand-butiken vid jobbet. 50 kronor.

Igår var en himla fin lördag. Gick en morgonpromenad, båda barnen bakade på nästan helt egen hand, Juni cupcakes med två sorters frosting och Arve kladdkaka med marshmallows.

Sen mediterade jag 30 minuter, gjorde ärenden med Juni. Träffade syrran och köpte present till Lina och firade Linas 40 år.

Jag åkte hem tidigt för att vila kroppen och hann se några avsnitt med Martin. ”Ska vi se ett avsnitt?” – standardfrågan.

Hemma i vardagen igen!