Hej från civilisationens vagga

För första gången i livet tog jag en sömntablett. Det var pirrigt? Lol.

Jag sover så dåligt på flygplan i vanliga fall, vaknar tusen gånger osv. Det är väl inte i hela världen egentligen men när tillfälle uppstod kändes det skönt att testa. Och wow vilken skillnad. Jag kände mig som vanligt men kroppen ville verkligen sova, jag struntade liksom i folk runtomkring och hur jag eventuellt såg ut när jag sov (det är annars mitt största problem, att sömn är ett så otroligt privat tillstånd).

Jag vaknade kanske fem gånger och bytte position men i övrigt sov jag mig igenom maten, nån turbulens där jag hörde att folk knäppte på sig bälten men jag bara struntade i det för var så trött och vaknade precis innan landning av att en flygvärdinna skakade mitt ben. Då hade alla andra ätit frukost osv men jag bara sov. Mmmm sova.

Har jag snarkat? Är jag förkyld – ja.

Äsch, det gick säkert ok och att få börja jobba med mer än sex timmars sömn i kroppen känns så skönt.

Jag är alltså på jobbresa.

2 reaktioner till “Hej från civilisationens vagga”

  1. Jag har aldrig tagit en sömntablett. Törs inte? Ändå är jag omgiven att sömnpillermänniskor på olika nivåer. Men jag – oh no. Vet inte om jag tror att jag skulle kräkas eller aldrig vakna eller bli bakfull eller vad? Så jag tycker: bra gjort av dig!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.