Hej hej bloggi

Ämne 1. På lördag ska Juni ha kalas. Hon har bestämt att det ska vara lamatema.

Eftersom (det pyssliga lilla) äpplet föll extremt långt från det (hämtpizza och bib är min definition av en födelsedagsfest med potential) krassa trädet så har hon fått tänka ut och fixa det mesta på egen hand. Igår provpyntade hon sina cupcakes. Hon har alltså gjort tjugo såna här nosar av mandelmassa med chokladströssel och pensel med gul karamellfärg. Och fyrtio öron.

Jag och Martin får väl göra nåt slags körschema, känner mig alltid lite nervös inför barnkalasen.

Ämne 2 Jaha annars är det väl inget nytt jag kan berätta om precis. Vi har börjat se Sopranos från början. Det är vår bulkserie, vi följer The Act och några andra serier där det kommer nya avsnitt en gång i veckan. Då behöver man något stabilt att ta till när man fått slut på episoder.

Ämne 3 Jag ser fram emot att se Viagra Boys i Karlstad på långfredagen. Tyvärr behövde jag vaska fyra biljetter till The Blaze i Warszawa för en dryg vecka sen. GRÅTER!!!!!!!1 Men ändå glad att de kommer till Way Out West.

Slut på inlägg!

PS Här är jag ca 1996. I mitten om det ej framgår. Sommaren efter ettan på gymnasiet. Språkresa i Torquay.

4 reaktioner till “Hej hej bloggi”

  1. Så mycket fantastiskt i ämne 1! Lama-tema – hur originellt och älskvärt kan det bli? Hur kommer sig denna glöd för just lamor, undrar man lätt. Cupcakesen för mig typ att börja gråta, i alla fall att vilja gråta, pga blir så rörd. De är så gulliga, och hon har gjort dem själv. Förstår också nervositeten. (Har en snart 9-åring själv. Så fort årets kalas äntligen är gjort, ska det med det samma börja planeras inför nästa ett år senare. Puh!)

  2. Jag var också på språkresa i Torquay, sommaren 1999. Längtar än idag tillbaka dit ibland. Nu fick jag stor längt efter din bild! Är det ett zickzack-diadem du har i håret?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.