Hej hej hallå dagboken

En vanlig dag åker jag tvärs över stan till Vinsta industriområde där vi har kontor.

Men idag hade jag möten på stan. Häng med!! (skoja, tänk om jag sagt så seriöst)

Jag hade ett tungt örhänge trots att jag känner skräck för att tänja ut hålen. Min farmor var riktigt proffsig på accessoarer och jag kan minnas fel men har för mig att hon klöv örsnibben till slut. Måste fråga pappa om detta är något jag fantiserat ihop.

Jag hade först möte om tv-galan. Det var mycket bra och (som alltid med det gänget) konstruktivt.

Sen träffade jag min kollega Eva för att äta lunch med Lydia Capolicchio på Gretas/Haymarket. Hon är en sån stjärna. Ja Eva såklart, men nu syftade jag på Lydia. Tycker mycket om att få träffa härliga personer i jobbet. Vågade ej fota så tog ett kort på brödet istället, vad gott det är med nåt sånt här färskostaktigt smör?

Vi hade tjugo minuter innan nästa möte så jag provade en klänning som Stilkontot tipsat om, på Weekday.

Sen sa vi hej till Blankens som hade popupshop. Apropå härliga kvinnor!

Tog bara en (1) bild, ingen av personerna kom till sin rätt men nu får de ändå representera den stunden. Eva köpte ett par Ibiza, det tyckte jag var ett riktigt smart köp.

Sen gick vi till Juno och pratade PR-planer. Här är Matilda och Caroline. Smygfotade.

När jag hämtat barnen drog vi till skräddaren och hämtade plagg jag lagat. Är duktig på det. Ej på att sy, men på att använda tjänster så plagg och skor håller länge. I övrigt är jag hopplös på det mesta med hållbarhet etc.

Lagade tacos, lade barn, hade ett långt deep talk med min man. Sen bytte jag om och drog till Brillo. Fredrik spelade.

Det var fint!

Vid det här laget för åtta år sen ville jag bara dö. Alltså inte som man säger, jag ville alltså helt uppriktigt hellre dö än fortsätta föda barn. Mysigt det var 😭. Barnmorskan ringde upp några dagar senare och frågade om jag var ok, hon hade själv mått dåligt av att avdelningen var underbemannad sett till antalet födande. Men som alla fattar var det var värt det en miljon gånger om och min andra förlossning blev ljusår bättre.

4 reaktioner till “Hej hej hallå dagboken”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.