Helgdagbok

I fredags sov barnen hos Sara och Johan medan vi var på hockey. Jag har sett ganska många Färjestadmatcher i livet, Karlstad är en hockeystad och pappas jobb hade biljetter, senare min dåvarande killes mamma. Och under ett par år jobbade jag i ishallen med att sälja folköl i pausen och hann se nästan hela perioderna. Nu var det längesen, men slutspelshockey är intensivt och det var kul.

Igår åkte jag och barnen till Tyresta. Vill tipsa om deras påsklovsaktivitet där man får följa med skogsvaktaren Tyre för att leta vårtecken. Det var urmysigt!

Idag var vi på Moderna och deras familjesöndag. Det är en annan favoritgrej för mig. Pedagogen pratade med barnen om svartvita foton och sen fick ungarna klä ut sig, fotas som sin nya persona och måla på och runt sitt porträtt med kolkritor.

Juni klädde även ut mig.

Sen åt vi lunch i restaurangen. Och tog en sväng till Lidingö för att kolla var Martins mormor och morfar bodde en gång i tiden.

Det här var för övrigt jag (bilden nedan) när vi reste hem från Rumänien. Jag ser så mycket elände på jobbresor och ibland behöver man bara släppa allt och fåna sig lite.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.