Hemma igen

I söndags åkte vi hem. Vi har packat upp, jag har varit en sväng på jobbet och jobbat hemifrån, barnen har varit på förskola/fritids en dag.

Det är vilsamt väder och känns överlag skönt att vara hemma. Tacksam för semestern och för månaden juli.

Random mix ur kamerarullen:

Fnissade.

Drack vin med Peppe och Jenny igår. Mysigt var det! Åkte hem i tid för att hinna lägga barnen, det var perfekt.

Vi var på ett ställe som heter Cultur, i Gamla stan. Beställde två portioner av brysselkålen för den var så otroligt god. Med chèvrekräm i botten. Chipsen med löjrom var inte heller äckliga precis. Svinbra priser på allt. Får mvg av mig.

Är inte dessa väldigt snygga?

Blev stoppad av kvinna som undrade över blusen. Vad glad man blir när sånt händer!

Tyckte detta var fint:

Nu ska jag sova!

xoxo gossip girl

4 reaktioner till “Hemma igen”

  1. Gud vad vi snackar mens hemma hos oss, alltid gjort. Om jag klagar på typ ANYTHING fysiskt kan ivan, fem år, säga ”du kanske ska få mens snart mamma”. Blir varm i hjärtat då. Men [hanna ändrat här] är jag sämre på att prata om med barnen känner jag. Hur gör du? Jag kör mycket på ”frö” och ”ägg” och ”livmoder” och rent befruktingsmässigt sådär men har liksom inte pallat dra hela s i s-versionen [cencur av hanna]. När borde jag? Nu säkert. Hmm.

    1. Jag har hört att man inte ska tvinga på barnen utan svara när frågor kommer. Samtidigt lär ju nån kompis berätta det ena och det andra på förskola/fritids och då vill jag hellre vara den som är den primära källan. Så ja, vi har pratat en del. Ändrar en del bokstäver i din fråga för att slippa bli googlad i ämnet burn och sax. Ho ho!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.