I Uggleparken

Jag minns när vi precis flyttat till Stockholm och flera tipsade om Uggleparken. Jag kan dock berätta att den är ganska värdelös om man har barn under åtminstone fem år, upptäckte det efter att vi åkt tunnelbana ungefär 40 minuter. Vidrigt väder var det också, vill jag minnas. Ja, det var väl ungefär två och ett halvt år sen men efter det traumat blev det inget nytt försök förrän idag. 

Parken är verkligen superfin och jätterolig för Juni. Lite svårklättrad för Arve än så länge, men han var nöjd ändå. Finast var ändå när han oroade sig för att Juni skulle åka den högsta rutschkanan och var beredd att ta emot henne när hon kom ned. 

Innan vi for till parken var vi på Färgfabriken med Karolina och John. Fin dag! 

4 reaktioner till “I Uggleparken”

  1. Åh måste åka dit snart! Tror det är väldigt individuellt vilka åldrar det passar. Vi bodde nära när de öppnade parken i ca ett halvår fram tills Edith var tre. Hon balanserade redan då på blommorna och tog sig fram överallt…. men hon har liksom bättre balans än sin mamma… Är oklar över om Sam som nu är 4 kommer våga lila mkt.

    1. Heja Edith! Jag tycker det är ganska högt att klättra för att komma upp till åtminstone en av rutschkanorna men det beror såklart på typ av barn.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.