Inne och sĂ€ger 👋

NÀr jag inte bloggat pÄ nÄgra dagar tar det emot att skriva. Sen nÀr jag vÀl publicerat blir det gÀrna flera inlÀgg pÄ raken, som nÄn ketchupeffekt.

Börjar vÀl dÄ.

Idag blev jag firad pÄ jobbat, tvÄ mÄnader efter födelsedagen. Vi kunde ju ha vÀntat till hösten kanske, men vi skulle ÀndÄ ha sommarlunch tillsammans (utomhus) med min avdelning sÄ kollegorna passade pÄ. Blev sÄ himla glad! Jag tycker vÀldigt mycket om mina medarbetare, men det kanske jag skrivit om förut. De hade haft en insamling pÄ kontoret och jag fick en stor vÀska frÄn Rodebjer och ett par örhÀngen frÄn Syster P. SÄ himla pÄ pricken! De fÄr 10/10 i presentköpande!

Sen Ät vi sallad och fikade och spelade boule vid Kanaanbadet. Mitt lag förlorade med 10-9 sÄ det var spÀnnande Ànda in i matchbollen. SÄ mysigt pÄ caféet dÀr.

HÀr smygfotade jag tvÄ innan alla hunnit komma. Spritning av hÀnder pÄgÄr.

Jag trodde inte jag gillade brunt men vill bo i denna klÀnning. Luftiga lÄngklÀnningar, varför har man ens nÄgot annat pÄ sommaren.

HĂ€r med mina skor som jag tycker Ă€r lite ”asiatiska typ kimono-tofflor” men Martin tycker signalerar mer Ă„t crazy cat lady.

Man ska inte lyssna sĂ„ mycket pĂ„ sin partner nĂ€r det kommer till ”mode”, det Ă€r sen gammalt. Ibland fĂ„r han tycka till, om nĂ„n passform till exempel. Ibland slĂ„r jag dövörat till. Tips!

Älskar för övrigt sommarvĂ€rmen. Barnen var hos kompisar och badade efter skola/förskola sĂ„ jag och Martin tog en lĂ„ng promenad innan vi hĂ€mtade dem.

Det var sÄ mycket folk ute vid sjön, en fin sommardag. 1 juni.

Godnatt.

9 reaktioner till “Inne och sĂ€ger 👋”

  1. Wow! Vilken snygg klÀnning. Jag blev sugen pÄ nÄgot liknande, var har du hittat den?

  2. Åh! Vilket firande! Och klĂ€nningen! Jag nĂ€stan mĂ„ste fĂ„ veta var den kommer ifrĂ„n!

  3. Jag har en pojkvÀn som Àr utbildad i fÀrg och form, super nÀr man har fÀrgfunderingar (jag syr ju och stickar mina egna klÀder och fÄr vÀlja fÀrger heeelt sjÀlv!)

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats anvÀnder Akismet för att minska skrÀppost. LÀr dig hur din kommentardata bearbetas.