Juldagen

För mig har juldagen varit årets utekväll sen jag fyllde 18. Hemvändarkväll, kvällen när alla varit ute. Vi har ofta haft stora tjejfester. Eller om man hellre kallar det separatistiska rum. *emojin som slår ut med händerna och rycker på axlarna*

Igår var jag hos Marie och Hans på utflyttningsfest. Förutom att jag tog en selfie innan jag åkte dit, i hallen hos mina svärföräldrar, så tog jag inte så många bilder.

Men jag hittade mig själv på några stories. En där jag äter en bit ost och en där jag sjunger till Unwritten, alltså introt till The Hills.

Det var en underbar fest med högt i tak på diskussionsfronten. Älskar hemmafest! Jag och Anna kilade förbi Guldapan tio i två och sa hej till lite folk vi känner och sen satt vi hemma hos henne och pratade till 3.30. Hade kunnat stanna två timmar till, var så glad!

Vänner, det är allt livet, det.

4 reaktioner till “Juldagen”

  1. Så himla roligt, en av mina bästa vänner bodde i den där lägenheten och gjorde det där bordet och öppningen i väggen. Kallar dina vänner lägenheten för Hålet pga det? *skratt*

    1. Haha jag tror de kallar hålet för hålet. Det är så trevligt! De har köpt radhus men lyckas inte sälja lägenheten och det är SÅ konstigt tycker jag. Den är urmysig! Men vad liten värld! Martin har bott i en lägenhet längst upp för hundra år sen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.