Kompensera

Den här veckan har jag ovanligt mycket egentid. På onsdag har vi barnvakt för att fira syrrans födelsedag med middag och på fredag och lördag ska jag på Popaganda.

Jag tänkte skriva ”för att lindra mitt dåliga samvete”, men det är egentligen inget dåligt samvete det handlar om. Det handlar om att jag vill ha tid med barnen och de vill ha tid med mig. Vi har tyvärr ganska lite tid ihop som det är under veckodagarna. Jag brukar hämta dem vid 16.30 men A somnar ofta två timmar senare.

För att kompensera (både mig och dem) denna vecka får de i alla fall följa med på en jobbaktivitet på torsdag eftermiddag, vi ska spela minigolf. Och på torsdag morgon ska Arve, jag och Martin heja på Juni som har idrottsdag.

Idag var jag på bokrelease med Sara och Jenny och hann äta den där sotade laxen med ingefära och manchego på Indio innan. Samt var hemma före 19. Hann läsa fem kapitel för Juni och se sista avsnittet Sharp Objects med Martin. Perfekt.

Berättar mer om boken Nyfiken grönare i ett separat inlägg men här är i alla fall Blankens och Johansson i full fart att förklara sitt tänk runt vego, rester och att våga höfta.

5 reaktioner till “Kompensera”

 1. Såg ni att det var en kort scen efter de första eftertexterna på sharp objects? Jag missade det och upptäckte det vid googling!

 2. Jag är visserligen hemma sjuk, och det är kanske en… ursäkt till galenskap. Men idag har jag läst ikapp nästan TRE år av din blogg. Sååå många inlägg och inte uttråkad en endaste gång. Några gånger under dagen har jag gått tillbaka till soffan och fått känslan av ”vad var det nu jag gjorde som var så trevligt? Ja, justdetja…” Nu känns det som att jag känner dig. Tokig känsla. Och lite konstigt att jag aldrig hittat till din blogg förut för att vi verkar följa samma människor och har gjort det i många år. Och jobbar med lite samma saker.

  Men! Kul att ha hittat hit.

  1. Haha försökte maila dig nu men mailet studsade. Skrev i alla fall så här:

   HEJ!

   Gick för en gångs skulle igenom kommentarer som bloggverktyget rensat till skräpposten (det VÄLLER in ryska botkommentarer och länkar till lån/casino så brukar aldrig palla att rota igenom alla i jakt på nån som WordPress sorterat bort av misstag) och hittade din kommentar som av nån anledning hamnat där.

   Ville bara skriva att jag blev så himla glad!

   Ha en fin fredag!

   Kram,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.