Manchester United

Idag tyckte jag det var dags att plocka fram manchesterbrallorna, (men det kanske du redan sett på min numera öppna instagram? Sorry att jag upprepar mig.).

Kappan är modellen Odessa från Rodebjer, linnet kommer från Monki, byxorna från Gudrun Sjödén och skorna är Blankens. Konstig pose men jag hann inte ta nytt foto eftersom en granne kom in. Så pinigt.

Älskar i alla fall dessa brallor, det är som en dold resår baktill så de sitter högt och tight i midjan men är ändå väldigt mjuka.

På lördag ska jag åka bort. Lång och länge. Känns jobbigt att vara borta från barnen samt förstås skamligt att resa med flyg. Resan är en del av det där ledarskapsprogrammet jag går, en viktig del. Det är ett intensivt program, jag kommer vara helt slut efteråt. Tacksam över att få möjligheten såklart. Vet inte om jag ska uppdatera från resan, känner mig för skör för att orka få kritik över att resa. Dessutom är den tuffaste kritiken den som är befogad, det vet väl alla.

6 reaktioner till “Manchester United”

 1. Smashing outfit och spännande med resan. Det där ledarskapsprogrammet blir jag så nyfiken på som själv går i tankar på att göra något liknande. Vill du dela med dig av vad programmet heter?

  Susanna

 2. Snygga braxer!

  Jag tycker du ska försöka låta bli att skämmas över resan, och när utbildningen är slut lyfta frågan om 1) det verkligen var nödvändigt med resan och 2) om det i så fall inte gick att välja ett resmål som nås med tåg. Min dotters skola skickar en utvald grupp elever på en resa till Auschwitz, och när det visade sig att den skulle gå med flyg blev F ledsen och ville inte söka. Men vi pratade om att då skulle ju någon annan elev göra den flygresan, så det bästa sättet att påverka är att prata med skolan att det går att åka med tåg till Auschwitz nästa gång resan arrangeras. (Nu kom F inte med, men ska ändå ta upp det med elevrådet.)

  Begreppet flygskam är så jävla dumt, kan vi inte bara i möjligaste mån låta bli att flyga, det är helt lönlöst med skam. Det är bättre att avstå saker eller hitta nya alternativ och påverka för att man vill göra en förändring. Som Greta Thunberg gör.

  1. Så klokt och fint skrivet.

   Jag ska åka tåg till Amsterdam i november. 17-18 timmar enkel resa. 8 timmar möte. 17-18 timmar hem igen.

   Det bästa vore ju att inte resa alls men ibland behöver man det personliga mötet, eller vad man ska säga.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.