Men hej söndag

Jag gick in i den här helgen på otroligt bra humör då vi äntligen fått vårt bredband fixat efter två veckor utan. Har alltså köpt extra mobilsurf för nästan tusen spänn 😭

Det har helt enkelt varit enormt mycket strul då personen som bodde här innan oss fortfarande var registrerad som kund hos Telia och då liksom fortfarande ägde avtalet. Det innebar att jag egentligen skulle behöva jaga rätt på honom och be honom avsluta hos Telia osv vilket var helt omöjligt men slutade med att brf styrelse fick ringa Telia och tala om att vi bott här i snart sex år osv. Sen blev det ändå så att en tekniker fick komma hit, då allt var konstigt kopplat osv. Var ändå så lycklig när han var här och bytte ut router, kopplade om och fixade i nåt kopplingsskåp.

Bredbandet har alltså funkat under tiden (fram tills för två veckor sen) men dock att tv-boxen inte gjort det på typ två år och jag har verkligen saknat linjär tv. Just det där att ha på tv lite i bakgrunden ibland utan att aktivt välja program via Apple TV, det är så mysigt.

Ja nu funkar allt i alla fall och solen sken osv. Jag kan kolla på Monica som gör om folk i Gokväll samtidigt som jag rör i nån gryta osv.

Fattar att detta var extremt intressant för er alla.

Så här fint var det i alla fall längs min promenad både fredag och lördag.

Det var även sensommarvärme så jag kunde ha cykelbyxor lite till och en tröja i alpacka som jag fått av Gudrun Sjödén. Den är underbar faktiskt.

Här kommer förresten länktips till instagram. Stilslaktaren har en otrolig stil men skriver också inlägg så åtminstone jag känner det ända in i märgen.

Hörs sen!

4 reaktioner till “Men hej söndag”

  1. Jag såg på Instagram idag att du har börjat blogga och har nu plöjt alla dina senaste inlägg. Så glad att du bloggar igen!

  2. Men åh, älskar preciiis sådana här blogginlägg!! Kan verkligen relatera till tv-myset, när den bara står på utan att man hållt på och valt innan. Mmm. Har inte linjär tv nu, men blir bra sugen. Liksom att komma in mitt i antikrundan typ.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.