Minnesanteckningar från flyget

1. Jag har visserligen druckit ett par glas iskallt vitt vin men det här med att man/folk älskar Hugh Grants karaktärer, vad är det ens? Jag kollar just nu på Music & Lyrics nämligen. Det är pga han spelar självironisk och man gillar det?

2. Direkt vi taxerade (heter det ens så?) längtade jag efter min man. Och det beror inte på att jag är rädd för att flyga för det är jag knappt längre. Mer att jag ville att han skulle sitta bredvid mig och så skulle vi välja nån film och fnissa åt något, som att flygvärdinnan fick använda en vinflaska att peta med, för att få ned en tunn väska som hamnat för långt in i handbagageutrymmet. 

3. Stör mig på ett par som för tredje gången går på flygplanstoa samtidigt. Alltså de går inte in tillsammans men de ställer sig i kön samtidigt, som om de har 100 % synkad kissnödighet. 

4. Jag funderar på att bilda en stödgrupp för alla (själv inkluderad) som råka göra ett (1) högt snarkljud när de somnat i sittande läge och vaknar av det. Kanske också utveckla nån produkt som gör att man håller munnen stängd istället för att bli helt fågelholk? Ett slags band man sätter runt huvudet kanske. På högstadiet gick det rykten om att en tjej i nian sov med ett hårband runt huvudet och hakan för att inte få dubbelhaka. Blir så sur när jag tänker på det. 

5. Filmen ”Kvinnan på tåget” var jättebra! Har bara läst dåliga filmrecensioner av folk som älskade boken. Men här är en som tycker mycket om båda. 

6. Det är bara jag och en kvinna på vårt tresäte så vi kan dela på sätet mellan oss för förvaring av olika saker. Och hon pratar bara spanska. Dvs vi ler mest mot varandra emellanåt. Så bra resa! Plus urgulligt barn i sätet framför. Han är kanske 1,5 och så duktig på att flyga. 

7. En som är uppe och rotar (extremt ofta) i handbagageutrymmet ser exakt ut som en karaktär i Simpsons. Ni vet den grungepersonen med mössa? Jag har bildbevis men för dåligt wi-fi. 

9 reaktioner till “Minnesanteckningar från flyget”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.