Mitt i veckan

Veckans känsla:

Vad tråkigt det är att rädsla/oro verkar driva ilska i så hög utsträckning. Jag tycker såklart också att det är helt sjukt att vissa stockholmare rest bort över påsk med risk att sprida smitta, men jag förstår inte riktigt behovet av att skrika och svära över det på Facebook.

Just dessa kollektiva utrop ger mig bara en känsla av hopplöshet och av att det är en hög andel som missköter sig. Det var väl ändå en cirka 95-procentig minskning av resor till Gotland över påsk? så jag antar att de flesta lyssnar på FHM och sköter sig. Tycker mycket mer om att tänka på alla som håller sig hemma så gott de kan.

Fattar inte heller upprördheten över nån stor influencer som för över en månad sen flyttade hem till sina föräldrar i Västerås för att undvika smitta och som verkar hålla sig hemma i deras hus dygnet runt sedan dess.

Jag tycker självklart att folk ska stanna där de är folkbokförda i dessa tider, säger absolut inget annat och vill ej bli missförstådd på den punkten. Men det blir lite galen stämning ibland?

Veckans jobb:

Från köksbordet. Tänker mycket på vad jag ska äta härnäst märker jag. Tycker dagarna går galet snabbt, känner mig hela tiden ett steg efter. Ska göra en ny att göra-lista ikväll för att åtminstone kunna känna att jag avslutar veckan med full koll.

Veckans projekt:

Just Wanna Have Fun har en instagramutmaning med så himla fina teman. Finns under hashtaggen #jwhfstylechallange och kolla den sparade storyn JWHF #6 här om du vill ha färgglad inspiration.

Veckans nej nu!:

Måste hitta, samt köpa hem, såna här påsar. Aldrig ätit den typen av påskägg förut vad jag vet. Så goda är de!

Veckans låt:

Po po pull uuuup fortfarande

Veckans mantra:

This too shall pass hade väl passat bra i dessa tider men det går ärligt talat ingen nöd på oss, tycker det är tråkigt att inte få träffa våra äldre och är såklart oroad över andra/samhället. Mitt personliga mantra handlar mest om att få ordning & reda privat.

Veckans podd:

Nordegren & Epstein, mysigaste radion.

Veckans efterlysning:

En blå jacka från PoP i modell typ bomberjacka, storlek 122 eller 128 köpes. Helt omöjligt att hitta på Tradera! Jag har köpt samma modell till barnen sen de hade 100 cl och planerar att fortsätta.

2 reaktioner till “Mitt i veckan”

  1. Hade min familj bott i Västerås och jag bodde ensam i Sthlm o kunnat jobba var som helst hade jag också flytt dit! Sån trygghet att vara hos sina unga föräldrar i dessa tider.

  2. Håller med om att det gått överstyr med diskussionen. Det är ju heller inte evighetslångt mellan Västerås och Stockholm. Sannolikheten att man skulle hinna förflytta sig 1 h vid ev sjukdom är ändå rätt hög. Det är inte längre än många har till sitt närmaste sjukhus!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.