Mitt problem är att jag tycker att jag själv är så rolig

Nu har jag varit i Visby några dagar, på Almedalsveckan. Vi bodde i en stuga ett par mil utanför stan och den där ön är allt otroligt vacker och exotisk. I alla fall så länge solen sken. För hjälp vad det regnade under tisdagen, det bara öste ned.

Men måndagen hade varit så här solig så det var ändå ett helt ok genomsnitt.

Jag har varit på massor av intressanta seminarier och möten och haft det bra, lärorikt och utvecklande. Känner mig alltid tacksam över att få åka så maxar dagarna som en galning.

Mest intressant i år var ett samtal om hur vi lever i en värld där de allra flesta är troende och att det inte går att bortse från det när man arbetar med bistånd/utveckling av olika slag. Samt Prime PRs rapportering från Cannes Lions, om trender i kommunikation.

Min syster jobbar för en annan organisation så vi hann umgås en del och det var såklart otroligt mysigt. Vi åkte också dit och hem tillsammans.

Kul också att få va med nån som tycker detta är åtminstone lite roligt:

När vi klivit av båten och fått våra väskor behövde jag byta skor pga begynnande skoskav. Jag försökte snabba mig på men vi hann ändå bli absolut sist kvar i ankomsthallen. En ung vakt kom och sa att vi behövde gå ut för han skulle låsa.

Jag: ”förlåt men jag behövde bara byta skor” samtidigt som jag försöker packa ned de andra skorna och samtidigt råkar tappa ut en tops och en sån där stor skrubbgrej (man har i duschen eller torrborstar sig med) ur resväskan.

”Nu är jag nästan klar, ska bara skrubba kroppen lite snabbt så skyndar vi oss ut sen.”

Ok det var faktiskt mycket roligare när det hände än det lät nu. Kanske var trött efter tre tidiga morgnar… Vakten såg ut som ett frågetecken och visste väl inte vad han skulle tro.

Kan inte hjälpa att jag tycker att jag själv är så rolig, skrattade så mycket efteråt. Jag tycker iofs att syrran är väldigt rolig också så det är väl nån dålig humor som går i släkten.

12 svar till “Mitt problem är att jag tycker att jag själv är så rolig“

 1. Jag tycker också att du är jätterolig!!

  1. Haha jag skämdes så över detta inlägg så blev nåt otroligt glad nu. Tack Anna, underbar start på dagen detta ❤️❤️❤️

 2. Gapskrattade rakt ut!

  1. Haha du skulle ha varit med! 😍😍

 3. Anna L skriver: Svara

  Jag fnissade till när jag läste!

  1. Men tack Anna 🥰❤️

 4. Ha ha, jag tycker också du är rolig! <3

  1. ❤️❤️❤️❤️❤️

 5. Skrattade till högt på tunnelbanan och det är inte ofta!

 6. Hahaha, började asgarva! Fattade vakten skämtet?!

 7. Ha, ha, det där tyckte jag var typiskt jättekul!!

 8. Skrattade också rakt ut!!!!!!!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.