Nä nu!

Usch, allt kändes lite skavigt ikväll. När barnen somnat jobbade jag en stund och sen gick jag ut och sprang för första gången på en evighet, ifall det skulle göra saken bättre. Det gjorde det inte. Tycker dessutom jag sover sämre när jag tränat på kvällen så det var tydligen en alltigenom dålig idé.

När jag gick och lade mig kände jag något konstigt hända min ena tå. Kollade med mobilens ficklampa. Nageln på den tån hade lossnat till 98%!!!!!!!!!1 På en mittentå. Ja ursäkta om nån måste kräkas av detta men jag behövde berätta om det.

Jag som målade naglarna så fint bara för ett par dagar sen. Var det löpningen? Fötterna fick en chock? När jag googlar står det mest om nagelsvamp men det har jag aldrig märkt av.

Ja fy vad knasigt detta var. Och hur gör jag med skor imorgon? Satte på ett plåster tills vidare, har liksom fäst nageln med plåstret.

En kommentar till “Nä nu!”

  1. Låter som nagelsvamp. Dra bort nageln, när du har badat eller duschat då huden är mjuk. Sedan får du vara rädd om tån och kika på hur nageln ser ut när den växer tillbaka!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.