Om äventyr och sjukhus

Det är lördag morgon och jag vaknade alldeles för tidigt. Kände mig bakis fast jag bara drack ett litet glas vin igår, före klockan 18. Kanske berodde det bara på att jag hade lite ont i magen. Vad dumt det är med magont, min kropp blandar alltid ihop det med nervositet/lätt ångest. Vad är hönan och ägget?

Om en vecka ska jag åka till Sydafrika i jobbet. Sen är jag hemma en vecka och sen ska jag till Tanzania, till ett sjukhus mitt ute i ingenstans. Men det finns i alla fall med i Google maps.

Barnen kommer inte tycka att det är kul. De tycker alltid det är jobbigt när jag eller Martin är borta men de är mer vana att han är på jobb nån natt här och där.

Men förutom att det känns jobbigt att lämna barnen ska det förstås bli spännande med resorna. Och jag är ledig dagarna emellan (pga påsk) så det är ändå ett bra upplägg. Och det är verkligen en ynnest att få förtroendet.

Kanske kände mig bakis för att jag bara sovit fem timmar? Ser fram emot sommartid, Arve vaknar så tidigt om morgnarna nu.

Ok, vi hörs senare.

En kommentar till “Om äventyr och sjukhus”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.