Fredagsonsdag

Jag läste precis detta hos Louise/Hej hej vardag:

”Det ser i princip alltid likadant ut när vi bakar. Jag säger att idag ska vi baka alldeles för tidigt på dagen (först ska man helst få på sig kläder, äta frukost och kanske hinna handla ingredienser) och sedan frågar barnen var femte minut om vi inte ska BAKA NÅGONGÅNG DÅ!? Jag får skylla mig själv som gör samma misstag efter 6 år som förälder.”

Och precis idag vaknade Arve 6.20 och hojtade glatt IDAG SKA VI BAKA! eftersom jag lovade det igår. Jag försökte förklara att det var först efter förskolan, men han var så entusiastisk så till slut lät jag honom röra ihop alla torrvarorna och så bestämde vi oss för att ha i smör och kallt kaffe först när vi kommer hem.

Livet känns härligt, jag har ätit lite kortison mot pollen så det har åtminstone dämpats något. Det är jättemycket på jobbet men det är så kul och bra energi samt deadline vid mors dag så sen blir det förmodligen lite lugnare. Älskar att jobba intensivt under en avgränsad period. Och nu väntar långhelg och vi får besök av Junis gamla förskolekompis Maj och hennes mamma Siru, som vi bodde grannar med i Karlstad. Jag är barbent under kjolen och har en ny handväska. Så lycklig över den!

Och vattenmelonen är god. Vill äta det till varje måltid nu.

Dagens matlåda.

Det hade varit ännu godare med halloumi istället för pasta men jag tog vad jag hade hemma.

2 reaktioner till “Fredagsonsdag”

  1. Jag är väl den enda som har barn som aldrig vill vara med och baka. Men som gärna vill att jag ska baka så han får smaka. Sån latmask alltså!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.