Överdrev väl det där med LUGG + hundvakter

Ok nu blev jag tipsad om nån influencers som klippt av en slinga närmast ansiktet i typ käkhöjd och kallar det gardinlugg och tog (helt rimligt) åt mig.

En gardinlugg ska alltså vara mer Brigitte Bardot än mitt lilla klipp. Vill dock poängtera att det finns värre exempel än min mesiga ”lugg”.

Ja ja. I övrigt bor vi just nu i Jessicas fina hus på Segerstad. Så otroligt vackert här!

Vi passar hennes två staffar och de är världens enklaste att vakta. De kan vara lösa ute på gården utan att smita och är jättesnälla, sociala, trygga och glada. Så mysigt är det.

De klarade sig själva några timmar på dagen så vi åkte till Skutberget och badade och åt en sen lunch på Ikea. Snart ska vädret bli mer ostadigt igen så bäst att passa på att sola och bada.

Jag är jätteglad för variationen denna semester (som förmodligen är min billigaste semester någonsin). Imorgon flyttar vi till mina föräldrars hus igen. En vecka kvar i Värmland, inga särskilda planer.

Vy från kvällens promenad.

Vi sover på övervåningen och sängen står mot fönstret som huvudgavel. Ska somna med en sval bris mot kroppen denna tropiska natt. Hoppas ni (också) sover gott!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.