Påsklov: Bounce, badhus och hundar

I Stockholm var tydligen påsklovet veckan FÖRE påsk, vilket kom som en överraskning för mig. Trodde alltid Karlstad och Stockholm hade samma lovtider men icke.

Detta har vi i alla fall gjort:

Måndag

Barnen fick ta med en varsin kompis och så gick vi på Bounce Kungens kurva. Ett tips är att boka den tidigaste tiden för då är det väldigt lugnt där. Man ska vara där en kvart innan de egentligen öppnar, för att hinna hänga in sina kläder etc (ta med hänglås).

I tisdags och onsdags jobbade jag och Martin och barnen var på förskola och fritids.

Tisdag

Juni sov över hos en kompis och Arve följde med mig och Martin på hockey. Han somnade gott i min famn efter två perioder.

Onsdag

Juni gick intensivsimskola under lovet och i onsdags fick Arve följa med och bada samtidigt. Det var otroligt vackert i badhuset i Farsta. Solen sken in genom de enorma fönstren och man såg ut över sjön.

Torsdag

Vi åkte till Karlstad/Hammarö. Jag och Arve gick ned till sjön.

Fredag

Då hälsade vi på hemma hos Jessica, Sigrid och Hedvig.

3 reaktioner till “Påsklov: Bounce, badhus och hundar”

  1. Fråga: jag och en kompis ska åka till Karlstad vid Kristi Himmelsfärd. Mest för att umgås med varandra, men också för att kolla på Sandgrund och förhoppningsvis Mårbacka (vi värmlandsokunniga trodde det låt lite närmare Karlstad). Vad mer rekommenderar du? Var äter vi bäst? Fikar vi bäst? Vackrast?

    1. Men vad mysigt! Ni måste åka till Alma Löv samma dag som Mårbacka. Det är en fantastisk plats. https://www.almalov.com

      Inne i Karlstad fikar jag helst på Swenströmskas (Östra torggatan 16). Värmlands museum är också trevligt om de har nån bra utställning. Tror att Baron är bästa restaurangen nu.

      Gå till Lars Lersins museum. Och om ni får tid kan ni åka till Gustaf Frödings minnesgård Alsters Herrgård, knappt 10 min från stan. Det är superfint!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.