Peppe och Jenny

I onsdags åt jag middag med Peppe och Jenny och som Peppe skriver:

Vi åt middag på Morfar Ginkos innergård (beställde in alla för- och smårätter) och pratade och pratade och pratade. Det fanns liksom ingen uppvärmning i form av kallprat och egentligen är det ganska självklart eftersom vi läst varandras ord i över ett decennium.

Jag kom direkt från en planeringsdag vid min kollegas sommarstuga och på väg till stan kom jag på att jag hade en halvt transparent strandklänning på mig. Svängde in på Nacka Forum och köpte prick allt jag har på mig på bilden nedan på 15 minuter, på rean. Ja, minus badtofflor och underkläder då. Här några timmar senare, i hissen på väg hem. Med kylväska och allt.

Efter en vilsam helg i Värmland – jag blir så otroligt LAT när jag kommer till sommarstugan, doften av tallskog och sjö är så vilsam att all trötthet kommer över mig och jag vill helst bara ligga nånstans och ta igen mig – fick jag åka tillbaka till Stockholm med Peppe och Magnus, som varit på fest på Hammarö.

Jag tycker att deras liv tillsammans är inspirerande. De har en ganska annorlunda vardag än de flesta jag känner pga sitt frilansande i LA. Men det känns samtidigt som en lyckligare vardag. Mer tid till umgänge, reflektion, diskussion. Vädret gör också sitt, såklart.

Det var i alla fall en trevlig hemresa, de två har verkligen en förmåga att få en att känna sig välkommen. I det här fallet i hyrbilen.

Nä gud nu måste jag sova. Svarar på tips och kommentarer imorgon!

4 reaktioner till “Peppe och Jenny”

  1. Måste få veta vart du köpt ”jackan”/tunikan! Jätresnygg. Precis en sådan som jag har letat efter!

  2. Det var så kul att ha med dig i bilen! Vill att du kommer tillbaka till LA så vi kan göra långa roadtrips.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.