Prick två veckor kvar

Nu är det verkligen mitt i semestern. Den första ”jobb”-veckan ska jag visserligen skola in Arve på ny avdelning och låta barnen gå korta dagar. Och på torsdagen ska jag åka till Göteborg på festival, så det blir en mjuk start. Det känns fint.

Igår var det i alla fall 20 juli och efter lunch fikade vi hos familjen Ledin-Asp på Råtorp och åkte därefter vidare till familjen Nilsson på Stockfallet för middag. (Ja, vi bjuder hem oss själva till olika folk under semestern.)

Jag hade på mig två av fyra sommar-reaköp: jeansen jag skrivit om tidigare och en kimono som heter Cherry och som jag provat flera gånger under våren. 60% rea på den, *myser*.

En parentes, men om nån undrar. Mina övriga två reafynd är den där färgglada blusen ni förmodligen redan sett på många bilder. 120 spänn från Monki. Har också köpt en underbar tjock stickad polotröja. Även den på 60%.

Hos Olle och Linda fick vi en väldigt lyxig middag. Det var rödbetor med chèvre och valnötter. En superod caprese med fikon. Grillad potatis och majs. Grillade kycklingspett, egenfriterade strips och en otrolig bea som Olle slog medan vi satt vid köksön och drack cava.

Jag typ vaggade fram resten av kvällen pga så otroligt mätt och nöjd. Kommer aldrig kunna bjuda tillbaka. Det blir väl hämtpizza då…

Tog 100% sopiga bilder tyvärr men här är en.

Idag är det söndag och vi har fixat lite saker, typ tvättat och dammsugit mamma och pappas hus och promenerat osv.

Vi åkte till sommarstugan på kvällen och kommer alltså vakna här imorgon, så mysigt. Resten av semestern verkar det bli ca 30 grader varmt om dagarna, så nu får jag väl den sommar jag efterfrågat. Ska ej klaga över värmen, lovar.

2 reaktioner till “Prick två veckor kvar”

  1. den där färgglada blusen har jag imponerats av och blivit lite avis på. hittar den inte på monki – kan du länka, please?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.