Säger hej lite snabbt

Klockan är 20:11 och jag har redan gått och lagt mig. Hör hur Martin fixar allt annat, plockar ur diskmaskin, packar upp gympapåse, tvättar skalbyxor, bokar om i SchoolSoft. Jag uppskattar det så mycket.

Vid pms har jag dålig stresstålighet, när ett barn pratade med mig samtidigt som det andra öppnade och stängde handskfacket tio gånger i rad och jag behövde ta ställning till info över telefon förut så började jag stamma lite. Antar att det är lika bra att få ordentligt med sömn i natt (också). Gick nämligen och lade mig samma tid igår, saknar att kolla på serier med Martin men kroppen vill ha minst åtta timmars sömn just nu, och då behövs nio timmar i sängen.

Riktigt kuligt blogginlägg. Bloggen går på sparlåga nu och jag ligger efter med att svara på några kommentarer. Men det kommer.

❤️

3 reaktioner till “Säger hej lite snabbt”

  1. Ville bara säga hej! Sökte på andra bloggar i Karlstad och din kom upp! Det verkar vara en läsvärd blogg, ska kolla hit med jämna mellanrum! Är ju lite roligt att ha koll på bloggare i samma stad 🙂 /Helena

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.