Schack, hoops, skogsbad

Min helg:

I fredags kollade jag på alla avsnitt av The Queens Gambit utom de 1,5 sista. Drack en petit chablis jag tycker mycket om (5585 på SB) och åt pizza. Det saknas dock verkligen en bra pizzeria i Farsta.

I lördags sov jag länge, gick en lång promenad precis innan det mörknade. Sen gav jag den urfåniga Emily in Paris en chans och efter det åkte jag hem till Paulina där vi umgicks på detta vis.

Det var fint. Också att få en anledning att sminka sig… valde ett lila läppstift.

Igår åkte vi till skogen med en annan familj och det var en perfekt avslutning på helgen.

Idag lyssnar jag på nya Ariana Grande, går i grå mysdress och fast det ska vara mulet hela veckan ser jag solen skymta så ska skynda ut för en lunchpromenad.

4 reaktioner till “Schack, hoops, skogsbad”

 1. Har du testat pizzan på Dirty Dough? Ligger dock i Skönstaholm/ Hökarängen, så inte prick i Farsta. God lite finare pizza, som jag definitivt kommer besöka igen när vi snart flyttar till krokarna.
  (Och för övrigt, ännu en bit längre bort, i Bandhagen, finns också ett ganska undangömt ställe – Anjas Vedugn – som bakar himla matiga och goda pizzor). Sorry, inga tips för Farsta så kanske inte intressant, men tänkte mest att det inte skadar att nämna.
  För övrigt så är din blogg så otroligt trevlig!!

  1. Jo jättebra tips verkligen! Kände inte till någon av dem och har ju ändå bil och cykel! Tack snälla.

   Blev såklart också urglad för att du skrev så snällt. ❤️

 2. Hej! Måste fråga vilken storlek du har på din Samsoe-jacka på bilden? Är så sugen på att haffa en själv men har ingen aning om hur den är i storleken. Allt gott!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.