Semesterlivet och akuten

Nä nu får jag sluta skriva om varje semesterdag, kan det bli mindre intressant? Men i min gamla dagbokstradition kommer här ändå en sammanfattning.

Det som hänt de senaste dagarna är i alla fall att Martin fick nån FRUKTANSVÄRD huvudvärk vid vänster tinning, som kom i skov och höll i sig nån halv minut eller så. Vänster öga var svullet och han hade hemskt ont. 1177 sa att vi skulle åka direkt till akuten så jag släppte av honom där. Åtta timmar senare var han röntgad och testad och när jag kom in på rummet såg han ut så här. Läkarna tyckte det var för korta skov för Hortons och skickade hem honom med diklofenak (Martin var så nöjd med hur han blev omhändertagen, stor ros till akuten på CSK!).

Sen dess har han tagit det lugnt och känt sig bättre och nu hoppas jag att det bara var stressrelaterat.

Annars har jag simmat ganska långt och varit på Anna Svärd i Berättarladan (tycker det är så bra men gick i pausen eftersom det kändes så knäppt att sitta där medan M väntade på resultat från sin röntgen) och lagt upp en bikinibild på instagram och fått jättefina kommentarer. Blev så glad!

Planen för dagen att träna på snyggare dyk och läsa (ut?) Gruppen. Läste ut Samtal med vänner igår, tyckte mycket om den!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.