Som om nån längtat efter en bild på en avokadomacka…

Nej, förmodligen inte. Men det här var i alla fall min brunch igår. Barnen pärlar pokemonbollar och fnissar åt nån instruktion på youtube.

Min juice är färskpressad och svindyr, från en sån där självpressningsmaskin på Ica. Den smakar SOL.

Färskost, mogen avokado, ägg och örtsalt.

Jag bakade fröknäcke och vädrade korsdrag. Klockan 13 pep min telefon till och talade om att August kalas började prick då. Det hade vi helt glömt! Jag smsade att vi var på väg, Juni var kalasredo så vi svängde förbi centrum och köpte present och kom ”bara” en halvtimme sent.

Under tiden hon var på kalas gick jag ned till stranden. Solade och lyssnade på Lana Del Rey. Att jag ska få se henne live igen om två veckor, får rysningar redan nu.

När jag hämtade upp Juni blev vi spontant inbjudna på grillad pizza av en familj med barn i samma åldrar. Efter att jag hunnit duscha gick vi hem till dem, barnen på cykel.

Gick ned till sjön med alla barnen för ett kvällsdopp (jag badar dock ej ännu, för kallt!), åt pizza direkt från pizzasten på grillen, pratade.

Drömmer om denna baksida…

4 reaktioner till “Som om nån längtat efter en bild på en avokadomacka…”

  1. På riktigt, mums! Jag är inne på fjärde veckan av flytande föda efter en käkoperation och det där såg så himla gott ut. Fuskade lite igår och kokade ägg som jag mosade tillsammans med avokado och färskost. Det var såååå gott men såg förjäkligt ut. Kollade på din macka medans jag åt😂

    1. Haha men jag gjorde en jätteful igår som jag ändå lade upp på instagram. Gud jag hoppas att du snart får börja äta som vanligt, så otroligt tapper du har varit Sara!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.