Som vanligt en mes

Haha så blev det en superlugn båtresa. Det gungade i början bara. Jag har ätit lunch (de har riktigt bra mat på den stora båten) och sovit och läst i min bok. 

Det är ett par skolresor med på båten och ser inte barn som går i nian extremt barnsliga ut nu för tiden? Som lite större femmor eller så, med barnsliga ansikten och kläder deras föräldrar köpt. Äsch, inte vet jag, baserar väl detta på ett begränsat urval eftersom jag inte känner nån i den åldern. Det är väl ett annat mode också, antar jag. Färre bortplockade ögonbryn och experiment med hårfärg än när jag gick i nian. 

Snart dags att köra av färjan! 

4 reaktioner till “Som vanligt en mes”

  1. när jag gick i högstadiet och kollade i gymnasieskolkatalogen hade alla killar i trean rejäla skägg och såg ut som män. det gjorde dom INTE när jag sen gick i gymnasiet (har jämfört katalogerna när jag blev äldre så det är inte några vanföreställningar hos en femtonåringar som talar) . så det är ju en nedgång i mogna utseenden, det är jag säker på!

  2. som när man ser ”ungdomar” på stan och de ser så väldigt ”damiga” ut och bär sin handväska på armen. måste va skitjobbigt att bära läxorna så?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.