Söndagsmiddag med Ann och Sanna

På väg hem från jobbet svängde jag förbi Urban Deli Nytorget där Ann Söderlund och Sanna Lundell firade sin nya bok, nämligen kokboken Söndagsmiddag – Riddarna runt det operfekta bordet.

Det är få människor jag är beredd att dö för, men Ann är absolut en av dem. Sån gullig person alltså!

(Skoja såklart, vad sjukt det hade varit om jag skrivit så. Vi har träffats kanske tio gånger. Dessutom är det bara mina barn jag skulle dö för. Jag skulle gärna svara ”min man” eller ”mina syskon” om jag fick frågan, men mina barn behöver faktiskt sin mamma! Hehe. Oj vilket långt sidospår detta blev baserat på min dåliga ”humor”.)

I alla fall verkar Ann på riktigt så otroligt gullig. Genuint rolig och snäll. Och smart som tusan, allmänbildad och snabbtänkt. Om nån ville ha ett personligt omdöme.

Vi fick god mat och jag tog ett glas alkoholfritt bubbel och råkade sitta på en kvinnas dyra väska, det var pinsamt. Försökte rädda situationen genom att citera den här roliga ”- ursäkta mig damen men du sitter på min pälsmössa. – oj förlåt, jag trodde det var en liten hund” men det lyfte aldrig. Då åkte jag hem till mina sjuka barn och Martin som vabbat idag. Kom hem ca kl 18. Antecknat.

PS Tycker kokboken verkar väldigt mysig men har bara hunnit bläddra i den.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.