Stormzy

I maj för tre år sen såg jag Stormzy live för första gången och ikväll på Annexet (att han inte fyller globen???) var nog en av mitt livs bästa spelningar. Sånt himla proffs han är alltså!

Ja detta inlägg påbörjade jag alltså i förrgår och har tydligen inte lyckats få ut ännu. Nu är det i alla fall fredag morgon och eftersom jag somnade före 20.30 både tisdag och torsdag denna vecka är jag nu vaken en timme innan vi behöver gå upp. Att vakna utsövd, så skönt. Noll tid med Martin dock och nu är han i Norge på jobb/nån musikfestival men jag hoppas vår relation överlever även detta.

Jag hade tänkt vara ledig torsdag och fredag men jobbar hemifrån istället, igår med båda barnen lediga. Jag hade ändå en otroligt bra jobbdag faktiskt. Först ett par effektiva timmar på förmiddagen medan barnen pysslade med sitt. Sen gick vi ut och åkte pulka tills ingen orkade mer och sen jobbade jag fram till Arves simskola medan barnen däckade i soffan med en varsin skärm. Man kan inte alltid hålla på och ”jobba ikapp” för det finns ständigt något nytt att ta tag i. Men så skönt det känns att vara i fas.

Idag jobba, städa, ta en promenad. Hämta barn, åka till simskola, laga tacos.

Två peppade systrar inför konsert.

4 reaktioner till “Stormzy”

  1. Men då var det säkert dig jag såg i Farsta simhall i… tisdags eller onsdags, när jag tyckte en person såg ut som du på bild + tyckte mig känna igen Juni från bild också. Men fegisen i mig tog över så jag glodde och log väl lite (och höll koll på egna barn får sägas till mitt försvar…) bara. Herregud, blir så trött på mig själv. Borde sagt hej och tack för en rolig blogg 👌

      1. Haha, nej absolut inte!! Annars är det ju klassiska simskoleförälder-posen: näsan i mobilen och allmänt disträ…

        Älskar den simhallen för övrigt. Varmt i luften och bassängen, lagom mycket stoj osv.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.