Pas de rosé

Det värsta med att gå på konsert är att det tar sån otrolig tid att ta sig hem efteråt. Vi gick till Solna centrum direkt det var slut. Jag tog medvetet tvärbanan åt fel håll, åkte till Solna station och vände där (på så sätt fick jag plats i vagnen, det var så galet mycket folk som ville på) och sen bytte jag till pendel i Sundbyberg och åkte hela vägen hem. Men jag var ändå inte hemma förrän 00:30.

Då åt jag en tallrik fil och duschade och när jag gått och lagt mig vaknade Arve med växtvärk och ville bada varmt och sen behövde Juni gå på toa. Jag somnade väl vid tvåtiden. Strax före fem vaknade Arve och tyckte att han sovit klart så jag gick upp, hade ändå längtat efter honom. Men sån usel natt sömnmässigt. Fantiserar om har tidigt jag ska lägga mig ikväll…

Jag ska ha en helt vit vistelse i Visby nästa vecka och det är egentligen mest för att alkohol stör min nattsömn. Är det något jag inte behöver just nu är det störd nattsömn. Men det känns också bra eftersom jag är där och representerar en ideell organisation. Det spelar väl ingen roll med ett glas rosé hit eller dit, jag är dessutom superproffsig på att gå upp dagen efter. Men nu har jag bestämt mig för att köra alkoholfritt och det är såklart ingen stor grej.

Jag ser verkligen fram emot Almedalsveckan. Jag har redan förberett ett schema i kalendern, med massor av bra seminarier jag ska se och möten inbokade. Dessutom ska jag prata digital kommunikation på Sidas scen torsdag morgon.

En bild från midsommarafton, helt ramdom.

5 reaktioner till “Pas de rosé”

  1. Jag håller med dig. Vi har sovit som krattor i snart 2 månader på grund av värme, sjukdom och stress. Känner mig helt apatisk. Längtar såå till semestern!

  2. Nyfiken på vad tyckte du om konserten. Var du nöjd med setlisten som den blev? Jag hade gärna skippat Jay-Z och fått mer Beyoncé…Och en smula fler gamla hits 🙂
    Dessutom tyckte jag att Beyoncé ibland blev mer som en ”snygg tjej som smådansade bredvid en hiphopare” och inte så kraftfull som en är van att se henne nuförtiden? Cool scen och teknik i alla fall!

    1. Ganska precis samma, mindre Jay Z! Jättecool scen och jag älskade det filmade. Hade främst velat ha mer Lemonade, gärna en repris på den spelningen.

      1. Ah, jag var höggravid förra gången hon spelade i Stockholm. Hade förmodligen älskat den spelningen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.